34+ Raffaëla Paton Kind

34+ Raffaëla Paton Kind. 13/2/2013 · voordat ze onlangs afkickte, begon raffaëla paton elke dag met cocaïne en ze eindigde er elke avond mee. De zangeres legde het af tegen joan franka, die het liedjesfestijn uiteindelijk won. Begin dit jaar vertelde raffaëla nog uitgebreid hoe ze … Als kind luisterde ze onder andere naar whitney houston, patti labelle en oleta adams.

Haar ambitie wordt al op vroege leeftijd duidelijk, gezien ze al vanaf haar 8e jaar op het podium staat. Raffaëla Paton had drugsprobleem | NIEUWS | Mokkels.nl

Beide dames kregen veel kritiek te verduren over hun outfit. 29/2/2012 · gekleed in een kittig pakje wat weinig te raden over liet, zong raffaëla paton eeregisteren haar nummer ‘chocolate’ tijdens het nationaal songfestival. Raffaëla paton werd op 1 juni 1983 geboren te amsterdam. 13/2/2013 · voordat ze onlangs afkickte, begon raffaëla paton elke dag met cocaïne en ze eindigde er elke avond mee. Dat vertelde ze vandaag aan rtl boulevard bij de repetities van het concert 'strijders voor de liefde'.

'dat is, zo hebben we in goed overleg bepaald, voor een opgroeiend kind een veel rustigere omgeving dan …

De zangeres legde het af tegen joan franka, die het liedjesfestijn uiteindelijk won. Ik moet er echt niet aan denken, zegt de … 'dat is, zo hebben we in goed overleg bepaald, voor een opgroeiend kind een veel rustigere omgeving dan … Betrouwbaar, gratis en snel op nu.nl, de grootste nieuwssite van nederland. Woensdagochtend maakte ze via een interview.

Woensdagochtend maakte ze via een interview raffaëla paton. 13/2/2013 · voordat ze onlangs afkickte, begon raffaëla paton elke dag met cocaïne en ze eindigde er elke avond mee.

16/5/2012 · raffaëla paton vindt één kind meer dan genoeg. De zangeres legde het af tegen joan franka, die het liedjesfestijn uiteindelijk won. Raffaëla wist al op jonge leeftijd dat ze zangeres wilde worden. Woensdagochtend maakte ze via een interview.

Leave a Comment